Concerten in de sfeervolle Reestkerk te Oud Avereest

Hieronder het Concertprogramma voor het seizoen 2018 -2019

21 april 2019 (aanvang 15.00 uur)

Trio Les Amis

Het Zeeuwse Trio Les Amis bestaat uit Marina Eckhardt, mandoline, Ron Leendertse, gitaar en Monty van Belzen, accordeon. Ze brengen een zeer afwisselend programma in alle denkbare combinaties, als trio, als duo met mandoline en gitaar en als duo met mandoline en accordeon. De uitstekende samenwerking van de musici opent een breed scala aan mogelijkheden. Fijnzinnige mandoline en gitaarmuziek, Italiaanse volksmuziek, Zuid-Amerikaanse choro's en tango's en een knipoog naar Django Reinhardt en zijn Hot Club de France. Trio Les Amis is van vele markten thuis. Met dit smaakvolle concert wordt de concertreeks van dit seizoen in de Reestkerk swingend afgesloten. 
www.triolesamis.nl

15 september 2019 (aanvang 15:00 uur)

Wandelconcert

De Stichting Kamermuziek Oud Avereest opent het seizoen met een Wandelconcert i.s.m. Landschap Overijssel en Landschap Drenthe met o.a. Saxofoonkwartet Ilona Stomp; Nikola Spasic, accordeon; Charlotte Haesen, zang; winnaar van “Best of Artez”.  

 

20 oktober 2019 (aanvang 15:00 uur)

Ensemble Lumaka

Miriam Overlach (Duitsland), harpist
Jana Machalett (Duitsland) fluitiste
Saskia Viersen (Nederland), violiste
Martina Forni (Italië), altvioliste
Charles Watt (Engeland), cellist

“Lumaka sleept het publiek met speels gemak mee in een wereld van sferen en kleuren, stemmingen en exotische gedachten”...